Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Vakantie voor singles

Via Smartglobe boek je een uitstekende vakantie voor singles. De vakanties die hier worden aangeboden zijn ook uitsluitend voor singles die op zoek zijn naar een mogelijkheid om een gezellige vakantie te boeken waarbij ze zowel leeftijdsgenoten als andere singles kunnen ontmoeten. Smartglobe werkt samen met Tui en Jempi reizen.

De laatst genoemde heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van reizen die keer op keer slagen. Een single vakantie biedt een goed alternatief op het gebied van activiteiten die er voor singles te doen zijn.

Een vakantie brengt mensen bij elkaar en wie weet vind je tijdens je single vakantie wel de liefde van je leven. Als je single bent en je ook op zoek bent naar een leuke manier om je vakantie te besteden met andere singles, dan ben je bij Smartglobe aan het juiste adres.

De vakantie voor singles die je kunt boeken via Smartglobe betreffen groepsreizen. Één ding heeft iedereen uit de reizende groep met elkaar gemeen en dat is dat iedereen single is. Mannen, vrouwen maar ook alleenstaande moeders en vaders hebben de mogelijkheid om hier een leuke reis te boeken waarbij ze er zelf voor kunnen kiezen of ze hun kinderen mee willen nemen of niet. Voor iedereen zit er wel iets leuks bij waarmee je de vakantie kunt doorkomen. De single reizen worden aangeboden naar landen zoals Italië, Tsjechië en natuurlijk mag ook Frankrijk niet ontbreken.

Alhoewel het aanbod aan beschikbare reizen al erg groot is, zorgt Smartglobe er frequent voor dat de website wordt aangevuld met nieuwe single reizen en wordt daarmee ook het aanbod in het aantal landen waar naartoe gereisd kan worden, aangepast. Zo heb je dus altijd een ruime keuze. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je tijdens de reis nog van alles moet regelen met betrekking tot activiteiten of verblijf. Alles is namelijk al voordat je op reis gaat geregeld.

Professionele reisbegeleiding

De vakanties voor singles worden begeleid door een professionele reisbegeleider die zorg draagt voor alle activiteiten waaraan je vrijwillig mee kunt doen. Zoals het motto van Smartglobe ook geldt: Niks moet, alles mag. Dit motto is ook van toepassing op de keuze die je hebt om op zoek te gaan naar de liefde van je leven. De organisatie richt zich namelijk niet op romantiek en matchmaking. Dit hebben de reizigers geheel zelf in eigen hand.

Een vakantie zoals deze is wel zo leuk omdat je op deze manier helemaal geen verplichtingen hebt. Ook voor alleenstaande ouders is de vakantie ideaal. Er wordt rekening gehouden met de kinderen als deze mee zijn en natuurlijk worden er voor hen ook activiteiten georganiseerd waaraan zij kunnen deelnemen. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je als ouder zelf op pad wilt gaan of even wilt genieten van je eigen vrijheid. Bij Smartglobe vinden we het namelijk belangrijk dat de vakantie geschikt is voor iedereen, voor jong en oud.

Gelijkgestemde medereizigers

Doordat je tijdens een vakantie voor singles op pad gaat met een groep bestaande uit allemaal singles en leeftijdsgenoten, is het communiceren binnen de groep makkelijker. Omdat alles vooraf aan je vakantie is geregeld en je begeleid word door een erkende reisbegeleider, is het reizen ook een stuk veiliger dan wanneer je ervoor zou kiezen om met een kleinere groep mensen op pad te gaan. De groep bestaat uit hoogopgeleide singles waarbij er in de groep een zo goed mogelijke verdeling is gemaakt tussen het aantal mannen en vrouwen om het eerlijk te houden. Ben je bang dat je straks te maken krijgt met kampeertaferelen? Hier hoef je niet bang voor te zijn.

Je verblijft namelijk niet op een camping maar in een hotel waar je kan genieten van bijbehorende faciliteiten zoals heerlijke hotelbedden en de mogelijkheid om er te gaan eten (afhankelijk van het hotel). Er is een 100% vertrekgarantie voor elke reis. Dit wil zeggen dat je ook echt op vakantie voor singles gaat als je deze hebt geboekt. Ben je er toch niet helemaal zeker van of de reis wel geschikt voor je is? Dan kan je tot aan zes weken voor vertrek je reis kosteloos annuleren.

Als reizen helemaal jouw ding is, je single bent en je daarnaast ook op zoek bent om als hogeropgeleide single de hort op te gaan met andere singles, dan ben je hier aan het juiste adres. Het kan zijn dat je een bepaalde bestemming in gedachten hebt waar je graag heen zou willen gaan maar dat deze bestemming op dit moment niet op de site wordt weergegeven. Houd de website goed in de gaten want deze wordt frequent bijgewerkt en de mogelijkheid bestaat dat jouw ideale reis er snel bij komt te staan.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo