Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Van aan de kust tot in de Ardennen met single reizen Belgie

Cultuurliefhebber of natuurfanaat

Bij Smartglobe houden we rekening met alle soorten van reislustige vrijgezellen bij het plannen van onze single reizen Belgie. Of je nu cultuur wil gaan opsnuiven in de straten van Brugge of de museums van Antwerpen en Brussel, liever culinair gaat genieten in Gent, wat uitwaaien op het strand van Knokke of Blankenberge… of een combinatie van al de vorige. Wij hebben zeker wel iets in de planning dat ook voor jou aantrekkelijk is. Ons aanbod past zich regelmatig aan op basis van wat er te beleven valt en de vraag die wij uit de markt krijgen.

Kan je niet dadelijk iets vinden in ons aanbod dat je aanspreekt of denk je dat we iets missen twijfel dan niet om even contact op te nemen, we krijgen graag jou feedback en kunnen je eventueel vertellen over reizen die al in de stijgers staan voor de nabije toekomst.

Nostalgisch naar de Ardennen

In ons single reizen Belgie aanbod kan je momenteel een leuke Ardennenweekend vinden waarbij we naar het nostalgische Durbuy trekken. Wie van ons is als kind niet die richting uitgetrokken voor een schoolreis of Ardennentrip. De hele weg liedjes zingen en eindeloze wandelingen door de bossen, de zon in je gezicht. Het avontuur van de Ourthe afvaren in een kayak of de eerste keer rappellen langs een bergwand?

Datzelfde gevoel gaan we opnieuw achterna, maar dan wel met een serieuze upgrade. Geen stapelbedjes deze keer maar een comfortabel hotel, en de boterhammetjes ruilen we voor een lekker restaurant met legio drankjes. Aan de kern raken we natuurlijk niet, wij selecteren voor jou een toffe groep metgezellen. Een evenwichtige groep -mannen en vrouwen-, allemaal alleenstaanden van niveau die openstaan voor nieuwe contacten en die van een vergelijkbare leeftijd en opleidingsniveau zijn als jij. Samen met onze reisbegeleider die de trip met jullie mee zal doen trekken jullie weer door de Ardense heuvels.

Hou er rekening mee dat het een sportieve trip is, maar dat is natuurlijk ook de beste manier om je nieuwe reisgenoten snel en goed te leren kennen. We nemen een kayak, doen een survivaltocht en laten je op avontuur gaan… misschien komt er zelfs een grottentocht aan te pas. En elke avond vertellen we elkaar verhalen bij de open haard terwijl we genieten van een gastronomisch diner en een lekker glaasje wijn of iets fris.

Ga je graag mee maar is het wat te veel adrenaline voor jou? Geen probleem, bij ons kan alles maar moet niets. Je kan gewoon zelf beslissen of je met een activiteit mee wil doen of niet. Onze reisbegeleider is er voor jou om samen te bespreken of de activiteit wel in jou straatje past. Lees jij liever een boek op het terras aan de Ourthe waar de rest van de groep straks aankomt met hun kayaks… dan doe je dat toch gewoon. Een reis is ook me-time… en wij passen ons graag aan aan jou behoeftes.

Smartglobe maakt van single reizen belgie een kunstvorm.

Onze vakmensen zijn al jaren bezig met het organiseren van single reizen belgie en hebben alle trips en uitstappen ook zelf gedaan. Ze kunnen je dan ook perfect adviseren op dit gebied en weten heel goed raad te geven. Daarbij hebben ze ook al veel ervaring in het samenstellen van interessante groepen mensen om samen te reizen.

Hou er wel rekening mee dat hoewel het een uitstap is voor vrijgezellen wij niet aan matchmaking doen, dat is volledig je eigen verantwoordelijkheid. Zijn er toch wat vonkjes tussen jou en een medereiziger dan is dat geweldig maar op dit gebied beloven we je niets, buiten dat het een interessante groep singles zal zijn van een vergelijkbare leeftijd en opleidingsniveau zodat jullie toch zeker wel iemand zullen vinden waarmee het (vriendschappelijk) klikt zodat je snel een paar reismaatjes gevonden zal hebben.

We organiseren onze reizen tot in de puntjes en hebben heel competitieve prijzen die inclusief vluchten en uitstappen zijn. Geen nare surprise als je aankomt waarbij een hoop kosten nog niet inbegrepen zijn, als er iets niet inbegrepen is weet je dat op voorhand en bij twijfel is onze reisbegeleider natuurlijk steeds op post.

We maken het je graag gemakkelijk dus de reisleider zal er ook ter plaatse alles voor je regelen zodat jij je niets in je hoofd moet steken. Kan je om een of andere reden toch niet mee dan kan je tot zes weken op voorhand nog steeds makkelijk en kosteloos de reis annuleren of verzetten naar een andere datum. Samen zorgen we ervoor dat jou single reis en geweldig success gaat worden en je heerlijk ontspannen en voldaan terugkomt, wij weet zelfs met wat nieuwe vrienden of zelfs wat meer.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo