Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Reizen voor eenoudergezinnen bij SmartGlobe

Zorgeloos op reis met onze reizen voor eenoudergezinnen

Als je ervoor kiest om je reis te boeken via Smartglobe gaat er een wereld voor je open. De reizen voor eenoudergezinnen die hier worden aangeboden zijn uitsluitend voor alleenstaanden en bieden je een goede mogelijkheid om andere vrijgezellen te ontmoeten en ermee op vakantie te gaan. Tijdens je dagelijkse bezigheden heb je niet altijd de mogelijkheid om andere singles te leren kennen, er is er geen tijd voor of de omgeving staat er niet naar. En wat is dan leuker om op vakantie te gaan en ervaringen te delen met gelijkgestemde zielen? De mogelijkheid om op vakantie te gaan met andere vrijgezellen is ook mogelijk als je kinderen hebt. Er zijn vele alleenstaande ouders die graag een trip willen maken naar mooie landen maar niet goed weten hoe ze dit met hun kinderen aan moeten pakken.

Daarnaast staat de veiligheid ook altijd voorop en weet lang niet iedereen hoe ze op een veilige manier met, vaak kleine, kinderen kunnen gaan reizen. Een reis boeken via Smartglobe biedt hier een uitstekend alternatief in. Door hier je reis te boeken kan je er op rekenen dat je een leuke reis gaat beleven die zowel door jou als ouder als door de kinderen kan worden genoten.

Reizen met oog voor kind en ouder

Met ruim veertig jaar ervaring weet deze organisatie keer op keer er weer in te slagen om een geweldige reis te organiseren voor verschillende groepen. De reizen voor eenoudergezinnen is ook een groot succes. Tijdens de groepsreizen voor eenoudergezinnen komen vele eenoudergezinnen bij elkaar. Moeders die alleen met hun kinderen reizen of vaders die alleen met hun kinderen reizen die zijn van harte welkom bij de groepsreizen voor eenoudergezinnen.

De reizen zijn geheel verzorgd en tijdens de reis hoeft ook niks meer te worden geregeld. Tijdens de reis is het enkel genieten geblazen en er kan worden meegedaan aan verschillende activiteiten die leuk zijn voor zowel jong als oud. De activiteiten kunnen worden uitgevoerd met het gezin, maar ook kan vader of moeder er voor kiezen om zelf op pad te gaan. De reizen die kunnen worden geboekt wijken uit naar landen zoals Italië maar ook naar Tsjechië. Door met een groep te reizen is het niet alleen veel gezelliger maar kunnen jij en je kinderen ook genieten van de comfort die jullie genieten in een veilige omgeving. De reizen voor eenoudergezinnen worden geheel begeleid door professionele reisbegeleiders zodat deze je wegwijs kan maken in het vakantieland en je kan voorzien van een planning. Het is echter wel zo dat je zelf mag weten of je aan de groepsactiviteiten meedoet of dat je liever zelf op pad wilt gaan met je kinderen. Dit maakt de reis pas echt genieten en biedt je boordevol vrijheid. Want zoals het motto luidt: “Niks moet, alles mag”.

Omdat tijdens een reizen voor eenoudergezinnen enkel vrijgezellen met hun kinderen meegaan, zou het zomaar kunnen zijn dat je hier je vlam van je leven ontmoet. En ook hier komt het motto goed van pas, want de reisorganisatie focust zich helemaal niet op romantiek en matchmaking. Dit hebben de reizigers helemaal zelf in eigen hand. Het gaat tijdens de reis vooral om het maken van plezier en dat geldt voor iedereen die meegaat.

Flexibele voorwaarden

De reizen voor eenoudergezinnen die worden georganiseerd bieden een goed alternatief voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een mogelijkheid om met hun kinderen op pad te gaan en dit willen doen in een veilige omgeving. De vrijheid die bij de reisorganisatie wordt geboden geeft je ook de mogelijkheid om kosteloos je reis te annuleren als je er toch vanaf wilt zien. Dit kan je dan zes weken voor vertrek regelen. Je hoeft niet bang te zijn dat je reis niet doorgaat want er geldt een 100% vertrekgarantie op elke reis en dit is natuurlijk ideaal. Maak ook gebruik van goedkope tarieven op de reizen die momenteel worden aangeboden. Houd daarnaast de website ook goed in de gaten omdat vele reizen worden aangeboden met een aantrekkelijke korting.

Voor het geval de door jou gewenste reis er nog niet bijstaat wordt het aanbod steeds vernieuwd met nieuwe reizen en kan het zomaar zijn dat jouw reis er binnenkort wel bij staat. Geniet van een welverdiende vakantie met je kinderen en ontmoet je leeftijdsgenoten die ook een eenoudergezin leiden. Reizen voor eenoudergezinnen biedt jou en je kinderen de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en samen plezier te maken. Geniet van de comfort van hotelkamers in de beste hotels en maak de reis van je leven waar de herinneringen van deze reis je altijd bij zullen blijven.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo