Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Groepsreizen voor singles bij SmartGlobe

Ontdek onze begeleide groepsreizen voor singles

Het aantal vakantiedagen in het jaar is zeer schaars. Daarom is het belangrijk dat je deze op een zo goed mogelijke manier kunt invullen. Dit geldt natuurlijk ook voor singles. Met je dagelijkse bezigheden heb je niet altijd de kans om op zoek te gaan naar een leuke partner, hoe graag je dit ook zou willen. Een goede mogelijkheid tot het vinden van een leuke partner is bijvoorbeeld op vakantie. Maar je wilt jezelf niet verbinden aan een vakantieliefde. Smartglobe biedt de mogelijkheid tot het bieden van vakanties naar populaire bestemmingen in verschillende landen zoals Tsjechië en Italië.
De reizen die hier worden georganiseerd zijn uitsluitend voor hoogopgeleide singles tussen de die hun liefde willen vinden tijdens de vakantie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten vakanties zoals reizen voor alleenstaanden of oudere vrijgezellen die gezellig op pad willen gaan. De keuze in het aantal soorten reizen met de verschillende bijbehorende bestemmingen is zeer uitgebreid en de locaties waar je naar toe kunt gaan wordt elk jaar aangepast en uitgebreid. Daarnaast worden ze aangeboden tegen scherpe prijzen die je elders niet kunt krijgen.

De voordelen van onze groepsreizen

Het leuke aan de groepsreizen voor singles die je kunt boeken is dat je op pad gaat met reisgezellen die rond dezelfde leeftijd zijn als jij. Daarnaast is ook kenmerkend voor het reisgezelschap dat ze ondernemend en avontuurlijk zijn en hoger opgeleid zijn. Om op pad te gaan met je mede vrijgezellen is het een stuk makkelijker om met elkaar te communiceren en ervaringen met elkaar te delen.
Tijdens de groepsreizen voor singles leer je andere leuke vrijgezellen kennen waarmee je leuke activiteiten kunt doen die tijdens de reis worden georganiseerd. Tijdens de trip kun je genieten van maximaal reiscomfort. Je hoeft niks meer tijdens de reis te regelen want alles is vooraf georganiseerd zodat je weet waar je aan toe bent. Je hoeft niet bang te zijn dat je hoeft te verblijven op een camping want je gaat logeren in hotels met comfortabele kamers waar je heerlijk kunt genieten van de faciliteiten en kunt gaan eten in de restaurants. Niets moet, alles mag. Dat is het motto van de reizen die je boekt via Smartglobe. Je bepaalt dus ook zelf of je meegaat in het vooraf bepaalde programma dat wordt geleid door de reisbegeleiding of dat je kiest voor de vrijheid.
Als je er nog niet over uit bent of dat de door jou geboekte reis wel zo’n goede keuze is geweest, dan kan je tot zes weken voor vertrek je reis kosteloos annuleren. Alhoewel de focus tijdens de groepsreizen voor singles niet ligt op matchmaking of romantiek maar voornamelijk op het hebben van vakantieplezier, is de keuze geheel aan de singles of dat er romantiek in de lucht komt te hangen of niet. Iedereen die ervoor kiest om te reizen en te boeken via Smartglobe kan erop rekenen dat hij of zij in goede handen is. Met ruim 40 jaar ervaring heeft onze partner Jempi Reizen, de organisator van de reizen, meer dan genoeg mensen voorzien van een goede reis.

Nieuwe mensen ontmoeten

Als je graag op reis gaat en op zoek bent naar vrijgezelle leeftijdsgenoten waarmee je een leuke tijd zou willen beleven tijdens een van de groepsreizen voor singles naar een van de mooiste bestemmingen ter wereld, dan is het reizen volgens een boeking via Smartglobe echt iets voor jou. Je leert er nieuwe mensen kennen en je kan er genieten van comfort en ontspanning. Daarnaast vindt er afwisseling plaats doordat er diverse activiteiten worden gepland waaraan je mee kan doen. Op deze manier leer je elkaar nog meer kennen en wordt de reis een echt avontuur die je nooit meer zal vergeten.

Als je daarnaast op zoek bent naar romantiek of een geliefde met wie het eventueel wat kan worden, dan is deze keuze natuurlijk helemaal aan jou en aan je reisgenoten, want je reist immers met vrijgezellen. De focus vanuit de reisorganisatie die de groepsreizen organiseert ligt niet op romantiek en matchmaking maar laat de keuze wel geheel aan de reizigers die meegaan tijdens de trip. Tijdens de reizen die worden georganiseerd wordt er rekening gehouden dat er een eerlijke balans is tussen het aantal mannen en vrouwen. Dit maakt de reiservaring wat leuker en eerlijker.

Waar andere reisorganisaties het annuleren van een reis vaak moeilijker maken door hierdoor kosten kosten in rekening te brengen, kan je hier rekenen op een makkelijke manier van annuleren. Je zult geen spijt krijgen van de reis die je hier gemakkelijk en snel boekt. Het zal een ervaring bieden waarvan je de herinneringen hieraan altijd met je mee zult dragen en heel misschien hou je er een prachtige relatie aan over.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo