Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Goedkope single reizen zijn helemaal in dit jaar

Zitten goedkope single reizen jou ook in het bloed?

Je wist altijd al goed wat je wou, en de wereld zien was daar ook een deel van. In je jeugd trok je misschien al van herberg tot herberg of verbleef je regelmatig op een sofa of zolderkamer bij vrienden ergens in een exotisch eiland of een grote stad. Maar of je het nu wil of niet… je bent geen 18 meer en je rug is minder blij met je als je wederom een plooibedje als slaapplaats kiest. Daar doen we niet meer aan mee, comfort dat minstens beter is dan thuis daar gaan we voor.

En die vriend(in) die je vroeger zelf een rondleiding gaf in haar thuisland heeft ondertussen misschien ook al kinderen en kan niet meer zo makkelijk tijd voor je maken. Dat is geen probleem want wij voorzien voor jou ter plaatse reisbegeleiding en regelen alles vooraf voor jou. Toch even tijd nodig voor jezelf? Dat is toch geen probleem… je kan zelf beslissen of je met de groep meegaat of niet. Alles kan, maar niets moet. Helemaal op maat van jou.

Het enige wat met de jaren niet verminderde is je roep naar avontuur en het onbekende. Alleen verpak je het nu wat anders en heb je wat meer behoefte aan comfort. Daar moet je bij ons ook helemaal niet verlegen om zitten, al zijn onze prijzen heel competitief toch boeten wij niet in op luxe en comfort. Tenten en slaapzakken zijn een mooie jeugdherinnering… dus laat ons dat ook zo maar laten nu. Wij selecteerden enkele verrukkelijke comforthotels waar je je samen met de andere vrijgezellen van je reisgroep lekker kan laten verwennen.

Ontdek de wereld met gelijkgestemde geesten

Maar een deel van de charme van goedkope single reizen is net nieuwe mensen leren kennen. Ook daar helpen we je graag verder met onze goedkope single reizen. Je komt niet vast te zitten op een bus vol gezinnen met kleine kinderen. Wij regelen een evenwichtige groep medegezellen voor je, we streven naar een goede man/vrouw verhouding en selecteren mensen van een vergelijkbare leeftijd. Allemaal vrijgezellen met een hogere opleiding die openstaan om andere leuke singles te leren kennen.

Geen maatje om mee op die straatvakantie te nemen? Dat is helemaal geen excuus meer om in het druilerige België te blijven. Wij regelen een toffe groep singles waar je ter plaatse je helemaal mee kan laten gaan… of gewoon wat mensen om ’s avonds iets mee te drinken terwijl je door de dag luilekker aan het zwembad -met een cocktail uiteraard- je favoriete romans kan lezen. Me-time zoals jij hem je voorstelt, het kan allemaal.

Maar stel je ook niets fout voor bij deze reizen. Het zijn geen vrijgezellentochten, we organiseren vakanties voor singles die liever niet alleen reizen en hebben geen focus op romantiek of matchmaking. Niet dat dat niet kan natuurlijk, maar daar ben je dan wel zelf verantwoordelijk voor. Wij beperken ons tot de trips en misschien wel wat advies voor een romantisch adresje om iets te gaan eten.

We nemen onze leeftijdsindeling ook heel serieus, dus je gaat steeds op pad met mensen van een vergelijkbare leeftijd. Onze reisbegeleider gaat ook mee op de vakantie en kan je lokaal verder bijstaan om je alleen op pad te helpen of je kan je gezellig aansluiten bij de groep. We proberen zo veel mogelijk een sfeer te maken waarbij alles kan maar niets moet.

Jouw vakantie is ons vakwerk en een beetje magie

Onze goedkope single reizen zijn een 100% Belgische organisatie. We geven je duidelijke en competitieve tarieven (met zelfs de vlucht inclusief) en je kan zelfs nog tot zes weken voor het vertrek gemakkelijk en kosteloos annuleren. We maken het je graag gemakkelijk want een reis dat moet ontspannend zijn. Neem eens een kijkje tussen ons groot aanbod van citytrips, strandvakanties of avontuurlijke uitstappen… je zal er zeker iets tussenzitten dat je aanspreekt.

Val je volgens jou in een “speciale” categorie? Dan hebben we misschien net voor jou ook een groep of reis die daar helemaal in past. Zo organiseren we reizen voor alleenstaande ouders, 50plus singles,…. vraag er ons naar!

En niet enkel onze uitstappen zullen je aanspreken, we besteden veel tijd en zorg aan het samenstellen van onze groepen. Dus dat kans dat het klinkt met iemand in de groep is zeer groot… niet de grootste reden waarom je bij SmartGlobe zou moeten boeken, maar het is zeker mooi meegenomen.

Hebben we je kunnen overtuigen om solo deel te nemen aan een van onze groepsreizen of heb je toch nog wat vragen? We staan je graag te woord zodat je in volle vertrouwen kan boeken. Neem dus bij twijfel zeker even contact op en laat ons je volledig gerust stellen. Zo heb je al wat vakantiegevoel voor je de deur uit gaat, en dat hebben we graag.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo