Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Reizen voor singles: Overzicht bij SmartGlobe

Reizen voor singles: Een overzicht

Waarom?

Lekker op vakantie, wie heeft daar nou geen zin in? Als je single bent is het vaak een ander verhaal. Gezellig samen op vakantie gaan is dan niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom organiseren wij speciaal reizen voor singles. Wij zorgen ervoor dat je ongestoord kunt genieten met een groep gelijkgestemden die net als jij gezellig op vakantie willen. Onze reisgroepen zijn op elkaar afgestemd wat hun leeftijd en opleiding betreft en alle reizigers zijn singles, net als jij. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu ons reisaanbod op SmartGlobe en boek je droomvakantie.

Voor ieder wat wils

Wij organiseren reizen voor singles over de hele wereld. Er is vast wel een bestemming bij waar jij graag je single vakantie wilt vieren. Heb je tijd voor een rondreis van twee weken naar een tropische bestemming, of wil je graag een weekje aan het strand liggen met onze beachvakanties, wil je graag een lang weekend gebruiken om een onbekende wereldstad te ontdekken op onze citytrips? Of ga je liever op een actieve vakantie, bijvoorbeeld een skivakantie? Maak je keuze vandaag nog op de website smartglobe.be! Je kunt kiezen op bestemming, op datum, op duur van je vakantie en ook op groepsgrootte. Onze reizen hebben allemaal vertrekgarantie dus je hoeft je nergens zorgen over te maken zodra je geboekt hebt. En mocht je eventueel moeten afzeggen, kun je dat zonder problemen doen tot zes weken voor vertrek. Wacht niet langer en kijk nu op onze website.

Comfortabele reizen voor singles

De meeste singles hebben weleens ervaren dat er bij een gewone groepsreis geen rekening houdt gehouden met de behoefte van de singles. Vaak zijn er extra kosten voor eigen kamers, of is het comfort voor de alleenstaande niet zoals verwacht. Bij ons hoef je niet te kamperen! Want zo gaat dat niet bij onze reizen voor singles. Voor ons staat het comfort van onze singles voorop. Iedereen heeft recht op een welverdiende vakantie zonder extra kosten of ergernis en singles helemaal. Bij onze reizen voor singles kun je altijd lekker (uit)slapen op een comfortabel bed. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van goede en betaalbare hotels met 3, 4 en 5 sterren. Onze reisexperts ter plaatse hebben alle hotels uitvoerig getest zodat wij voor de kwaliteit garant kunnen staan en zodat jij verzekerd bent van een heerlijke vakantie ervaring.

Jouw groepsvakantie met individuele vrijheid

Het leuke van onze groepsreizen is dat we altijd rekening met jou als single houden. Wil je met de groepsexcursies mee? Dat kan natuurlijk. Al onze uitstapjes en sight seeing activiteiten zijn door onze lokale reisexperts getest voordat we ze aan onze reizigers aanbieden. Maar als je behoefte hebt aan me-time en lekker een op eigen houtje je vakantielocatie wil verkennen, kan dat ook. Alles kan en niets moet, dat is ons motto. Zo is jouw reiservaring zo ontspannen mogelijk.

Op onze reizen voor singles zul je ontdekken dat de groep waarmee je op reis bent vaak een goede mix heeft van mannen en vrouwen en ook dat mensen van gelijke leeftijdsgroepen en opleiding samen met elkaar op pad kunnen. Dit maakt jouw reiservaring nog leuker: gezellig met gelijkgestemden op vakantie die net als jij vrijgezel zijn en ook jouw reislust delen. Zo kom je na je vakantie niet alleen terug met mooie herinnering, maar ben je ook lekker uitgerust en heb je nieuwe vrienden kunnen maken. Misschien wel voor het leven

Heb je al zin gekregen om op vakantie te gaan? Om nieuwe mensen te ontmoeten die net als jij alleenstaand zijn maar ook graag de wereld ontdekken? Dat kan met onze reizen voor singles. Kijk vandaag nog op onze website smartglobe.be voor het overzicht van al onze reizen voor singles. Kijk meteen of er een reis bijzit voor jou. Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van ons meest recente reisaanbod!


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo