Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Waarom de singlereizen van SmartGlobe?

Ben je alweer even aan het werk, lijkt het alsof de vakantie nog heel ver weg is. Zeker als je single bent, zie je misschien een beetje op tegen alleen op vakantie gaan. Maar dat hoeft helemaal niet want wij bieden singlereizen in groep aan. Op onze website vind je ons meest recente aanbod dat helemaal gericht is op alleenstaanden.

Op onze singlereizen naar bestemmingen over de hele wereld, ga je op reis met een groep van reizigers en van ongeveer jouw leeftijd en met een zelfde opleidingsniveau. Niet alleen zijn ze allemaal reislustig, zijn zijn ook allemaal net als jij single. Bij al onze singlereizen streven we altijd naar een gelijkmatige verdeling tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke singles.

Welke singlereizen?

Hoe ziet jouw droomreis eruit? Een mooie beachholiday in een tropisch land? Lekker twee weken uitrusten en bijkomen? Maar niet in je eentje? Of een vierdaagse citytrip in een wereldstad waar je nog nooit geweest bent? Of hou je meer van actie en wil je lekker een weekje skiën met een leuke groep mensen? Je zult bij onze singlereizen precies de vakantie vinden die je zoekt en je hoeft je nooit alleen te voelen. We doen er alles aan om de reisgroepen op elkaar af te stemmen qua leeftijd en opleiding. Ook begrijpen we dat je gewend bent je eigen ding te doen. Maar het leuke van onze reizen is dat we ze met veel flexibiliteit plannen. Wil je graag even alleen zijn? Of juist meedoen met een groepsexcursie of georganiseerd sightseeing? Alles kan en niets moet. Je bent helemaal vrij in je keuze mee te doen met de groep of me-time in te lassen. Alle activiteiten die we in het programma opnemen zijn bovendien getest door onze eigen reisexperts, zo komen we niet voor verrassingen te staan. Jouw vakantie-ervaring zal er alleen maar mooier van worden.

Comfortabel reizen

Onze singlereizen zijn altijd gericht op het comfort van onze reizigers. We begrijpen dat je lang uitgekeken hebt naar je welverdiende vakantie. Een goed hotel en een comfortabel bed zijn daarvoor de eerste vereisten. Bij ons zul je geen kampeersituaties meemaken! Verder maken wij bij de keuze van hotels ook weer gebruik van onze reisexperts ter plaatse. Zo werken wij met goede en betaalbare hotels met 3, 4 en soms zelfs 5 sterren zodat je een comfortabele vakantie zult hebben. Ben je al benieuwd geworden? Op onze website kun je al deze informatie vinden. Ook kun je op SmartGlobe meteen zoeken op vertrekdatum, duur, bestemming. Boeken gaat ook eenvoudig via de site en tot zes weken voor vertrek kun je kostenloos annuleren. Jouw gemak en reisplezier staat bij ons voorop.

Leuke groep

Niet alleen bieden wij ons wereldwijde reisaanbod van singlereizen speciaal voor de alleenstaanden we doen er ook alles aan om de reiservaring voor jou als single zo plezierig en gezellig mogelijk te maken. Alleen reizen geeft veel stress, is soms minder veilig, kost vaak meer en is lang zo gezellig niet als met een groep reizen. Maar dan moet dat wel een groep van gelijkgestemden zijn. Daarom zijn al onze reizen uitsluitend bedoeld voor singles, die bovendien matchen met jouw leeftijd en jouw opleidingsniveau. Zo beleef je niet alleen een onvergetelijke reis maar maak je misschien wel nieuwe vrienden voor het leven. Daarnaast streven we ernaar dat er in elk reisgezelschap een mooie balans is tussen mannen en vrouwen zodat je je snel thuis zult voelen. Na de vakantie zul je waarschijnlijk niet alleen mooie vakantieherinneringen hebben maar ook veel nieuwe contacten of vriendschappen mee naar huis kunnen nemen.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo