Single reizen met dat beetje meer...
Onze troeven
team
team

Volgens leeftijdsgroep

man-women
team

Streven naar
man/vrouwbalans

luggage
team

Vertrekgarantie

grow
team

comfortabel reizen

cancellation_1
team

Gemakkelijk annuleren

Onze vakantiedeals in je mailbox


Meest recente berichten

Categorieën

Tags


Single reizen bij SmartGlobe

Nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden maken

Ben je single en reis je graag? Dan is single reizen een prachtige manier om te reizen zonder alleen te zijn! Op onze reizen kun je ervaringen delen met andere vrijgezellen en dat biedt een veel gezelligheid. Single zijn hoeft dus nu geen reden meer te zijn om thuis te blijven! Wij bieden groepsreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld en maken deze reizen uitsluitend beschikbaar voor singles. Wij zorgen voor een verdeling in leeftijdsgroepen en opleiding zodat je altijd reist met gelijkgestemden. Al onze reizen hebben een vertrekgarantie en we laten online zien hoeveel reizigers zich al voor een reis hebben opgegeven. Ontdek ons meest recente reisaanbod.

Samen op reis, individuele vrijheid

Als je op vakantie bent, doe je natuurlijk graag je eigen ding en geniet van je welverdiende vakantie. Bij single reizen kan dat zonder problemen, want niets moet en mag alles bij SmartGlobe. We delen onze single reizen altijd zo in dat er genoeg vrije tijd en chill momenten zijn voor onze reizigers naast bijvoorbeeld de sightseeing onderdelen of andere gezamenlijke activiteiten. Je bent vrij om op elk moment te kiezen of je mee wilt doen, of me-time nodig hebt. Je reisgenoten zijn altijd ongeveer van jouw leeftijd, hogeropgeleid en vrijgezel. Bij onze reizen ontmoet je dus nieuwe singles en ga je samen op avontuur waar ook ter wereld. Ben je nog niet overtuigd? Ontdek onze website en kijk naar het volledige single reizenaanbod.

Gevarieerde reisprogramma’s, nieuwe vrienden maken

We zorgen voor een mooi aanbod aan single reizen, naar prachtige bestemmingen in de hele wereld. Ben je benieuwd geworden? Onze reizen bieden een droomvakantie voor iedereen: ben je op zoek naar een citytrip? Of juist een rondreis? Zoek je een beachvakantie of een actieve skivakantie? In ons aanbod zit beslist een reis die precies past bij jou. Neem je tijd om een mooie vakantie uit te zoeken, uiteindelijk Eindelijk weer eens zorgeloos op vakantie met leuke mensen naar landen of steden waar je altijd al eens heen wilde. Wij bieden voor ieder wat wils en zorgen ervoor dat jouw reiservaring na afloop een waardevolle en mooie herinnering zal zijn. Wellicht houd je er zelfs leuke nieuwe single vrienden aan over, die samen met jou mooie reisherinneringen delen!

Comfortabel reizen

Singles die de wereld willen ontdekken zoeken vaak comfort maar echte luxe is niet nodig of soms ook te duur. Bij ons ligt de nadruk bij al onze single reizen op comfort en betaalbaarheid. Juist als single zijn er vaak extra kosten aan reizen verbonden. Dat kunnen wij als reisorganisatie voorkomen omdat al onze reizigers en reizigsters single zijn. Voor onze groepsreizen maken we gebruik van goede en betaalbare hotels met 3, 4 en 5 sterren en met comfortabele bedden. Je zult heerlijk kunnen uitrusten tijdens je welverdiende vakantie en tegelijkertijd mooie nieuwe ervaringen opdoen in een nieuwe onbekende stand, of een prachtig vreemd land, samen met onbekende singles die niet als jij graag op reis gaan maar niet alleen op pad willen. Juist het samen reizen met andere singles maakt onze reizen unieke ervaringen. We letten niet alleen op de verdeling naar leeftijd van onze reizigers maar ook naar opleidingsniveau en ook naar de verdeling mannen en vrouwen. We doen er alles aan om jouw reisplezier zo groot mogelijk te maken. Kijk op onze website smartglobe.be voor het meest up-to-date aanbod en boek je reis direct.


Slaan de reiskriebels toe?

Neem vooral eerst eens een kijkje naar onze single reizen, maar wacht niet te lang om je single vakantie te boeken. We reizen namelijk in kleine groepen en volboekt = volboekt!

Ontdek single reizen met SmartGlobe

Interessant

Home Reisaanbod Boek nu Troeven Over ons Voorwaarden Informatiepagina's

Contact

phone02 514 34 50
envelope info@smartglobe.be

Volg ons

facebook
logo